Comenzi curatare/spalare covoare: 0731.929.063 | 0740.919.759 | 0268.412.323 
Servicii curatenie Brasov

 

Brasov, Romania, str. Mircea cel Batran, nr.52
Mobil: 004-0722.706.439
Tel.fix/fax: 004-0268.428.662

 
firma curatenie Brasov servicii curatenie servicii curatenie - piata servicii curatenie servicii curatenie - beneficiari servicii curatenie servicii curatenie  - contact pentru servicii curatenie servicii curatenie  - contact pentru servicii curatenie servicii curatenie  Harta site
  Galerie video

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Dar un clip video in cate cuvinte se poate masura? Pentru a ne sustine clientii in a intelege mai bine si mai exact in ce investim timpul nostru profesional, am considerat ca este necesar ca, alaturi de albumul foto, sa construim si un album de clipuri video. In ele sunt surprinse doar unele dintre activitatile care duc catre starea de impecabil de curat si, in principal, acele activitati de executie a curateniei.

Pana aici, insa, sunt si alte activitati ce se desfasoara, activitati ce tin de managementul curateniei. Pentru ca inainte de a face curatenie, specialistii First Phone, analizeaza nevoile clientilor sai si, ulterior analizelor, impreuna cu acestia elaboreaza planuri de curatenie generala sau speciala, proiecteaza, organizeaza si planifica activitatile: pe zile, saptamani, trimestre, semestre sau anual, pe schimburi si pe echipe, alocandu-se in acelasi timp materialele, echipamentele si utilajele necesare.

Impreuna totul este impecabil de curat!


Servicii

Administarea cladirilor
Ceruiri si polisari profesionale
Curatare si spalare covoare
Curatarea tapiteriilor auto
Curatenie civila si industriala dupa constructie
Curatenie de intretinere zilnica in firme, birouri
Curatenie generala
Deratizare si dezinfectie spatii de lucru si de locuit

Consultanta de specialitate

Servicii curatenie  consultanta servicii curatenie

Ce presupune o expertiza de specialitate in domeniul curateniei? Cum se organizeaza activitatea de curatenie a spatiului de lucru? In ce consta un plan de curatenie? Care sunt materialele, instrumentele si echipamentele necesare activitatii de curatenie? Raspunsurile va vor fi oferite de specialistii First Phone, care va stau la dispozitie cu informatii tehnice de specialitate prin intermediul serviciilor de consultanta in domeniu. Trebuie doar sa ne contactati si va vom raspunde cu promptitudine!

First Phone 2011 | Toate drepturile rezervate